Χρήστος Βέργαδος – Αποκαλύπτει τα μυστικά για πετυχημένα μελομακάρονα
Τα φετινά σας μελομακάρονα θα είναι τέλεια
Spotlight
-
Ελεύθερος ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ – Δεν του απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα
-
Εφαρμογή της βίζας εξπρές για Tούρκους πολίτες και για τα 10 νησιά του Αιγαίου
-
Το ρομπότ Sophia έθεσε νέο… Κρητικό Ζήτημα – «Η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν αυτόνομο κρατίδιο»
-
Τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να μαγειρεύετε στη φριτέζα αέρος - Ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και ετοίμασε μελομακάρονα, μία κλασική και παραδοσιακή συνταγή των Χριστουγέννων.
Υλικά:
200 ml ελαιόλαδο
60 γρ. ζάχαρη
50 ml χλιαρό νερό
100 ml χυμό πορτοκάλι
50 ml κονιάκ
Ξύσμα από δύο πορτοκάλια
1 κ.γ. αμμωνία
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1/2 κ.γ. γαρύφαλο σκόνη
500 γρ. αλεύρι
Για το σιρόπι:
1 κιλό ζάχαρη
600 ml νερό
200 γρ. μέλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις