Στάθης Αγγελόπουλος – «Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο»
«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά εμβόλιο δεν κάνω», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος
Για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό και για το εμβόλιο που δεν θα κάνει μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη.
«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», λέει ο τραγουδιστής.
Όταν η κουβέντα φτάνει στο εμβόλιο, ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε με σιγουριά: «Ο κοροναϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.
Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά. Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος.
Δείτε το βίντεο
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή
- Βενεζουέλα: Η Ματσάδο λέει πως πρόσφερε το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους
- Ολική επαναφορά – Ανθεί η αγορά πολυτελών γραφείων στη Νέα Υόρκη
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
