Ο Xρήστος Βέργαδος ετοίμασε για την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι! εντυπωσιακά macarons, που θα μαγέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας!

Θα χρειαστείτε:
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

140 γρ. ζάχαρη άχνη

3 ασπράδια

70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Άρωμα και χρώμα της επιλογής σας

Για τη γέμιση:

260 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

200 γρ. κρέμα γάλακτος

40 γρ. βούτυρο αφρατεμένο

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και απολαύστε το γευστικό αποτέλεσμα!