Πονοκέφαλος η ομάδα των Διασήμων για τους ιθύνοντες του Survivor
Το γεγονός ότι τα ριάλιτι φέτος φαίνεται να έχουν κουράσει το τηλεοπτικό κοινό προβληματίζει τον ΣΚΑΙ
Σε αγώνα δρόμου βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για το ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάζουμε στο okmag.gr ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά και να έχουν κλείσει τα ονόματα των παικτών που συμμετέχουν στην ομάδα των διασήμων.
Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Η παραγωγή του Survivor έχει «πονοκεφαλιάσει» προσπαθώντας να βρει ποιοι θα είναι στην ομάδα των διασήμων, καθώς, μετά τα όχι τόσο πετυχημένα ριάλιτι του σταθμού, θέλουν το Survivor να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι αρνητικές προτάσεις όμως πέφτουν βροχή, ενώ παλιότεροι παίκτες που είχαν δηλώσει ότι θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν στο ριάλιτι, φαίνεται πως τώρα κάνουν πίσω.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, τα πρόσωπα που έχουν πει το τελικό «ναι» θεωρούνται από τους υπευθύνους της παραγωγής κάτω των προσδοκιών τους και ότι δεν θα μπορέσουν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεθέασης.
Για αυτό τον λόγο φαίνεται πως την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη θα γίνει μεγάλη σύσκεψη παρουσία και του Ατζούν Ιλίτζαλι -με τηλεδιάσκεψη- για να εξετάσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
- Γερμανία: Δια πυρός και σιδήρου ο Μερτς – Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έθεσε σε δοκιμασία την κυβέρνηση
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
