Στα μπουζούκια ο Πάνος Καμμένος – «Με πρόδωσαν οι φίλοι μου»
Το γλέντησε για τα καλά χτες βράδυ σε κέντρο της Γλυφάδας ο Πάνος Καμμένος, χορεύοντας και τραγουδώντας «με πρόδωσαν οι φίλοι μου, μα να είσαι καλά»
Το γλέντησε για τα καλά χτες βράδυ σε κέντρο της Γλυφάδας ο Πάνος Καμμένος, χορεύοντας και τραγουδώντας «με πρόδωσαν οι φίλοι μου, μα να είσαι καλά».
Δεν είναι σαφές αν στο τραγούδι πνίγει πολιτικό πόνο ο πρώην υπουργός Άμυνας και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες του δημόσιες παρεμβάσεις επανέφερε τα περί εξαγοράς βουλευτών του για να παραμείνει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ με αφορμή την ελληνοαμερικανική συμφωνία ο κ. Καμμένος μέσω twitter υπενθύμισε ότι είχε προτείνει ως υπουργός πενταετή διάρκεια, καταλήγοντας με τον εξής υπαινιγμό: «κι ας το ξεχνούν…».
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
