Αφού ψάρεψαν στα νερά του Ιονίου, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Αποστολία Ζώη έκατσαν στο τραπέζι για να απολαύσουν τη συνταγή που εκτέλεσε ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος.

Ο Λάμπρος Βακιάρος έψησε τον λούτσο που έπιασαν Τσιμιτσέλης και Ζώη στα κάρβουνα, ενώ πρόσθεσε βελανίδι για έξτρα κάπνισμα.

Μαζί σέρβιρε στους καλεσμένους του crispy πατάτες τηγανιτές και κολοκυθάκια με κουρκούτι από μπύρα.

Δείτε παρακάτω την συνταγή, άκρως υγιεινή και γευστική:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο