Game of Chefs – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε πρώτος από τον διαγωνισμό
Η πρώτη αποχώρηση στο Game of Chefs που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Η πρώτη ομαδική δοκιμασία πραγματοποιήθηκε απόψε στο Game of Chefs κι οι ηττημένες ομάδες του Άγγελου Λάντου και του Βασίλη Μουρατίδη έπρεπε να μαγειρέψουν ξανά με θέμα την ελληνική κουζίνα.
Στο χθεσινό επεισόδιο νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη του Άνταμ Κοντοβά και έτσι σήμερα, ένας παίκτης από τις υπόλοιπες δύο ομάδες, εκείνες του Άγγελου Λάντου και του Βασίλη Μουρατίδη, αποχώρησε από το παιχνίδι.
Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν με κάποια συγκεκριμένα βασικά υλικά. Τρεις είχαν ως βασικό υλικό τη φέτα, τρεις το κατίκι Δομοκού και δύο το ταλαγάνι.
Ο παίκτης που αποχώρησε πρώτος από το Game of Chefs, αφού οι κριτές είχαν πολύ αρνητική άποψη για το πιάτο του, είναι ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος, από την ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη.
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!
- Άρτα: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
