Αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού από τον Γιώργο Τσούλη
Ιδανική συνταγή για το Σαββατοκύριακο και όλη την οικογένεια
Spotlight
-
Δίκη για Ίριδα και Μαλένα: Ξέσπασε σε λυγμούς η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι κατέθεσε
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
«Αυτό είναι σκουπίδι»: Κάντε πίσω influencers, ήρθαν οι de-influencers
-
Νίσυρος: Σοκαρισμένος ο δήμαρχος με τις καταγγελίες – «Βρισκόμαστε εν μέσω κοινωνικού τυφώνα»
Με ένα νόστιμο φαγητό υποδέχθηκε το Σάββατο η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι«, με τον σεφ Γιώργο Τσούλη να βάζει σε πειρασμό την Σίσσυ Χρηστίδου με μια ακόμα νόστιμη συνταγή του.
Ο σεφ της εκπομπής μαγείρεψε αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού, ένα φαγητό αρκετά γρήγορο και πεντανόστιμο.
Σύμφωνα με τον γνωστό σεφ, ο κιμάς πρέπει να είναι μισός μοσχαρίσιος και μισός χοιρινός: αυτό θα δώσει γεύση και το λίπος του χοιρινού θα κάνει τα κεφτεδάκια πιο αφράτα.
Παράλληλα, η σος γιαουρτλού αφαιρεί την λαδίλα του τηγανιού, ενώ δίνει και μια ξεχωριστή γεύση!
Μετά το τηγάνισμα, και πριν μπουν στο γιαούρτι, τα κεφτεδάκια θα μπουν στην κόκκινη σάλτσα.
Το συγκεκριμένο φαγητό σερβίρεται είτε με πατάτες και πίτες είτε με πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!
Δείτε εδώ τον σεφ να παρουσιάζει την συνταγή του:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις