Απάντηση Οικονόμου στην Τουρκία – Άλλος έχει αναθεωρητικές τάσεις στη γειτονιά μας
Όπως είπε «είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις αντιδράσεις, άλλα δεν παίρνουμε τις αποφάσεις μας με βάση το πώς θα αντιδράσει η Τουρκία»
Απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε η Άγκυρα στην Αθήνα για την ελληνογαλλική συμφωνία έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Καμία από τις κινήσεις που κάνει η Ελλάδα δεν παρεκκλίνει από αυτά που ορίζει το Διεθνές Δίκαιο και έχουν συνυπογράψει όλα τα πολιτισμένα κράτη. Άλλος έχει αναθεωρητικές τάσεις εδώ στη γειτονία μας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Όπως είπε «είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις αντιδράσεις, άλλα δεν παίρνουμε τις αποφάσεις μας με βάση το πώς θα αντιδράσει η Τουρκία».
«Η χωρά με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα κάνει ό,τι πρέπει να κάνει» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σημειώνεται πως οι δύο χώρες ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή του 63ου γύρου των διερευνητικών επαφών στην Άγκυρα, στις 6 Οκτωβρίου 2021.
Ακούστε όσα είπε
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
