Όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης, όλα είναι διαφορετικά φέτος στο αγαπημένο show, εκτός από κάποιες σταθερές αξίες, όπως…η κριτική επιτροπή.
Οι τρεις κυρίες ήταν απαστράπτουσες στην πρεμιέρα του J2US, επιλέγοντας διαφορετικές εμφανίσεις, εξίσου όμως εντυπωσιακές.
Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψαν ανανεωμένες στους τηλεοπτικούς μας φακούς.
Από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα μίνι εντυπωσιακό φόρεμα σε έντονο χρώμα που την τόνισε εξαιρετικά. Το συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα.
Το ανάλαφρο χτένισμά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.
Η Βίκυ Σταυροπούλου, με την σειρά της, διάλεξε ένα εμπριμέ φόρεμα με V ντεκολτέ σε styling Κατερίνα Παπανικολάου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας