Ηλίας Βρεττός – Βρήκα διέξοδο στην θρησκεία μετά το τροχαίο ατύχημα
Όσον αφορά τον αδόκητο χαμό του τράπερ Mad Clip, ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε πολύ
Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα.
«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά» πρόσθεσε.
«Βρήκα διέξοδο μετά το ατύχημα μου στη θρησκεία» τόνισε, ενώ όπως είπε μετά το ατύχημα είναι αρτιμελής σε ένα επίπεδο, αλλά «όχι όπως πριν». «Η πίστη πάντα υπήρχε. Μετά το ατύχημα ένιωσα το θείο άγγιγμα και επέζησα από θαύμα» συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με τον Ηλία Βρεττό, μετά το ατύχημα του, έχει τεράστιες τομές στο σώμα, ενώ ακόμα έχει πόνους. «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το τρακάρισμα. Τελικά τα κατάφερα και ορθοπεδικά και φωνητικά» υπογράμμισε.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο πνευματικός του, του είπε ότι το ατύχημα οφείλονταν στην γλωσσοφαγιά και το μάτι.
Mad Clip
Όσον αφορά τον αδόκητο χαμό του τράπερ Mad Clip, ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε πολύ. «Ήταν ένα τρακάρισμα που έμοιαζε πάρα πολύ με το δικό μου. Κι εγώ έπεσα σε δύο δέντρα με την πόρτα μου. Το ίδιο πράγμα είδε και εκείνος. Εγώ ήμουν τυχερός και έζησα».
Σχέση ζωής
Ο αγαπημένος τραγουδιστής τόνισε ότι είναι πολύ καλά με την σύντροφό του Αναστασία, με την οποία δεν κρύβουν τον έρωτά τους. «Είμαι ευτυχισμένος, με προσέχει και υπάρχει υγεία και εξέλιξη».
Σημειώνεται ότι σήμερα ο Ηλίας Βρεττός και η Έλενα Τσαγκρινού θα τραγουδήσουν στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πυρόπληκτους.
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)













































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442