Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!

Θα χρειαστείτε:

1 κιλό μοσχάρι ελιά

2 μέτρια κρεμμύδια

2 κ.σ. μουστάρδα

2 σκ. σκόρδο

1 ποτήρι κρασί λευκό

Χυμός από 2 λεμόνια

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Μπαχάρι

1 φύλλο δάφνης

1 κύβο κότας

Για το ρύζι

500 γρ. μπασμάτι

500 γρ. ζωμός

5 καρότα

5 κολοκύθια

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο