GNTM – Χαμός στην οντισιόν, τρελάθηκε μέχρι και ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»
Μόλις οι κριτές είπαν στη διαγωνιζόμενη να φορέσει το μαγιό της... ο Γιώργος Καράβας εισέβαλε στο στούντιο!
Μια… πολύ δυνατή συμμετοχή επεφύλασσε η σημερινή οντισιόν του GNTM. Πρόκειται για την Ειρήνη Λεμπέση, η οποία εντυπωσίασε τόσο τους κριτές όσο και τον Γιώργο Καράβα.
Μόλις οι κριτές είπαν στη διαγωνιζόμενη να φορέσει το μαγιό της… ο Γιώργος Καράβας εισέβαλε στο στούντιο!
«Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα! Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάννα Γεωργίου! Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική» ομολόγησε στον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Δημήτρη Σκουλό.
«Κι εγώ την χαζεύω και όλοι μας την χαζεύουμε! Δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια κορίτσια… Έχεις καταπληκτικό σώμα και πρόσωπο» τόνισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην μελαχρινή υποψήφια.
«Αυτό ψάχνουμε στο GNTM» πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.
Φυσικά η Ειρήνη προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση και δύσκολα θα μείνει εκτός σπιτιού.
Δείτε την οντισιόν της Ειρήνης
- Συνταγή: Νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι
- Φάρμακα παχυσαρκίας και μετά το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Το Ισραήλ βομβάρδισε ξενοδοχείο σε προάστιο της Βηρυτού
- Νεκρή 11χρονη από συντρίμμια στο Κουβέιτ
- Οι τροφές που κάνουν καλό στη μνήμη
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πρόγνωση ανά περιοχή


