Big Brother – Ασυγκράτητοι Ανχελίτα και Παναγιώτης – «Το κρεβάτι τους κουνιέται 2-3 φορές τη μέρα»
Το ζευγάρι θέλει διακαώς να κερδίσει την αρχηγία ώστε να έχει δικό του δωμάτιο.
Συνεχίζεται η ερωτική διάθεση στο σπίτι του Big Brother με την Ανχελίτα και το Παναγιώτη να μην μπορούν να κρύψουν το πάθος του.
Όπως είδαμε και σε προηγούμενο επεισόδιο οι δύο παίκτες είναι ασυγκράτητοι και προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να απομωνοθούν.
Γι’ αυτό και το ζευγάρι θέλει διακαώς να κερδίσει την αρχηγία ώστε να έχει δικό του δωμάτιο.
«Αυτό το τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάμαι δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα» είπε η Σαμάνθα στη Μαίρη που δήλωσε παντελή άγνοια.
Οι ερωτικές στιγμές του ζευγαριού φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει όμως και τον Στιβ εκτός από τη Σαμάνθα.
Παναγιώτης και Ανχελίτα αποφάσισαν ένα πρωί να τον ξυπνήσουν επειδή φιλιόντουσαν δυνατά και ο Στιβ άρχισε να τους πετάει παντόφλες.
«Στιβ, σε ενοχλούν τα ματς μουτς;» ήταν η ερώτηση κόλαφος του Μεγάλου Αδελφού για να πάρει την απάντηση ότι επειδή δεν θέλει να σκέφτεται ότι δεν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή τον ενοχλεί να ακούει συνέχεια τον… ήχο.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας
- Καθηγητής Χάρβαρντ για Τραμπ: «Δεν τερμάτισε πολέμους… είναι ανυπόμονος, κακός ειρηνοποιός»
- Tα έχει η Σίντνεϊ Σουίνι με τον Κρίστιαν Πούλισικ;


