Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
GNTM - Ξέσπασε σε κλάματα η Ισμήνη Παπαβλαβοπούλου - Η ιστορία που τη «λύγισε»

GNTM – Ξέσπασε σε κλάματα η Ισμήνη Παπαβλαβοπούλου – Η ιστορία που τη «λύγισε»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν κατόρθωσε να κρύψει την συγκίνηση της στο GNTM

Την πιο συναισθηματική της πλευρά της νέας κριτή του GNTM, Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, είδαν οι τηλεθεατές το επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/9).

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν κατόρθωσε να κρύψει την συγκίνηση της Και αυτό επειδή το πείσμα του διαγωνιζόμενου Μάκη για εργασία και για μια καλή σταδιοδρομία στο μόντελινγκ την άγγιξε βαθιά.

Όταν, όμως, εκείνος εξομολογήθηκε την προσωπική του ιστορία και όλα όσα έχει περάσει μέχρι σήμερα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν έκρυψε το λύγισμα της.

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ.

Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία.

Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω.

Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης προς τους τέσσερις κριτές.

«Μας έχεις κατασυγκινήσει γιατί είσαι ένα παιδί που, ενώ έχει περάσει πάρα πολλά, μπήκε μέσα και μας έχεις μεταδώσει όλη αυτή τη θετική ενέργεια» παραδέχθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο του GNTM.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024