Πόλο ανδρών Ολυμπιακού – Προετοιμασία με Μαρσέιγ, σε συζητήσεις και με Προ Ρέκο
Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει κοινή προετοιμασία με τη Μαρσέιγ, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με την Προ Ρέκο
Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2021-22 με τις φιλοδοξίες να είναι μεγάλες, πράγμα που απαιτεί και την ανάλογη δυσκολία σε αυτήν την preseason.
Για το λόγο αυτόν, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν ολιγοήμερη κοινή προετοιμασία με τη γαλλική Μαρσέιγ που θα συμμετάσχει φέτος στο Champions League και θα φθάσει στην Ελλάδα στις 4/10.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις και με την ισχυρή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, για ενδεχόμενη συνεργασία στην προετοιμασία, λίγο πριν από την έναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα κάνει πρεμιέρα στις 27/10.
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες

