Οι παίκτες του φετινού Big Brother δείχνουν να μην τα πηγαίνουν καλά με τον εγκλεισμό.
Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά, ένας ακόμη παίκτης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να βγει εκτός παιχνιδιού.
Στο νέο επεισόδιο του Big Brother είδαμε τον Στέφανο Νικολό να μιλά στους συμπαίκτες αλλά και στο δωμάτιο Επικοινωνίας για τον έντονο προβληματισμό του, γύρω από την παραμονή του στο σπίτι του ριάλιτι.
“Big, δεν είμαι καλά, ζορίζομαι, θέλω να φύγω. Ξέρω ότι μπορεί να το μετανιώσω αλλά καταλαβαίνω ότι o εαυτός μου ζορίζεται. Δεν ξέρω τι κλικ τρώω, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν αντέχω, ζορίζομαι”, είπε ο Στέφανος Νικολός ο οποίος για την ώρα παραμένει στο σπίτι του Big Brother.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.