Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Ένας μεγιστάνας από αλάνα που έφυγε νωρίς

Mad Clip – Ένας μεγιστάνας από αλάνα που έφυγε νωρίς

Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ένα φινάλε με τραγικούς τίτλους τέλους

«Κυνηγάς ένα lifestyle και κακά τα ψέματα, το να δουλεύεις 09.00-17.00 δεν θα σε πάει όσο γρήγορα θες εκεί» δήλωνε πριν λίγα χρόνια ο Mad Clip σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο 34χρονος ελληνοαμερικανός τράπερ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο δυστύχημα στη στη Βουλιαγμένη, οδηγώντας μία Porsche αφήνοντας τους πάντες μουδιασμένους.

Οι σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο του μοιραίου τροχαίου και το στραπατσαρισμένο αμάξι από το οποίο απεγκλωβίστηκε δύο ολόκληρες ώρες μετά μαρτυρούν μεγάλη ταχύτητα.

Πολλοί ήδη βρίσκουν ομοιότητες για το τραγικό φινάλε του Mad Clip με αυτό του Παντελή Παντελίδη.

Δύο -ακόμα- νέοι άνθρωποι που χάθηκαν στην άσφαλτο.

Live fast die young

«Βρήκα τον τρόπο μου να μεταφράσω τη δικιά μου αλητεία, να την κάνω εμπορική. Ο στόχος πάντα ήταν να είμαι μουσικός» δήλωνε ο Mad Clip μιλώντας για την μεγάλη αγάπη της ζωής του και πρόσθετε:

«Η φάση της τραπ έξει “ξεφύγει”, όπως ήταν ο Ρουβάς κάποτε και τσίριζαν τα κοριτσάκια, τώρα τσιρίζουν για εμάς».

Όσο για το λόγο που «προκαλούσε» στα social media, ο Mad Clip δήλωνε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή που είμαι εγώ ο κόσμος να βλέπει το τι κάνεις, που βρίσκεσαι. Βοηθάει τους φανς να ταυτίζονται κατά κάποιον τρόπο με τον καλλιτέχνη.

Αυτό το κάνω για δείχνω στα παιδιά που μας ακούνε ότι αν δουλεύεις σκληρά και κυνηγάς το στόχο μπορείς να καταφέρεις να έχεις ωραία πράγματα στη ζωή σου και επίσης το κάνω για να βλέπουν και οι hatters.

Να με βλέπουν και να κερδίσουν και να γελάω. Μου αρέσει να τους τη δίνω».

Μεγιστάνας από αλάνα

Το ίδιο το καλλιτεχνικό του όνομα, ήταν ακρωνύμιο της φράσης  «Money and drugs, can’t leave in poverty».

Ο στόχος για επιτυχία, αναγνώριση και πλούτο ήταν πάντα σαφής για εκείνον. Το ίδιο και η αγάπη του για το μουσικό είδος που υπηρετούσε.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Μad Clip είχε μιλήσει για το «φαινόμενο τραπ», με το δικό του τρόπο:

«Αυτά είναι τα βιώματα του κάθε καλλιτέχνη, ο κάθε ράπερ περνά τα δικά του μηνύματα. Δε νομίζω πως είπε κανένας σε κάποιον πιτσιρικά «έλα κάνε μια τζούρα»… Δεν ξέρω ποιος τα έχει πει αυτά.

Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως κανένας μας δεν θέλει να δει κανένα νεαρό να καταστρέφεται. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι μόνο η ραπ μουσική, είναι πολλά πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Ταινίες, video games… Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η σημασία που δίνουν οι γονείς. Δεν μπορούμε να πετάμε ένα iPad στο παιδάκι για να μπορεί να κάνει ο πατέρας ή η μάνα ό,τι γουστάρει.

Αν ένα παιδάκι όμως το ‘χει μέσα του, είτε εγώ πω κάτι στα τραγούδια μου είτε δει τον Τόνι Μοντάνα, το ‘χει μέσα του» ενώ υπογράμμιζε με νόημα:

«Πρέπει οι γονείς να είναι κοντά τους. Πρέπει να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς και όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό. Εγώ έχω βρει τη συνταγή μου να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική».

«Θαύμαζα πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει απ΄τη ζωή»

«Από μικρό παιδάκι είχα έναν ενθουσιασμό με τη μουσική, πάντα τη γούσταρα. Θαύμαζα πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει απ’ τη ζωή, τους 2 Pac, Biggie Smalls κι άλλους που άκουγα τη μουσική τους και ήταν σαν να υπήρχαν ακόμα, θαύμαζα αυτού του είδους την αθανασία. Σκεφτόμουν: «Τι είναι η ζωή;

Να έρχεσαι, να φεύγεις και να μη σε θυμάται κανένας;». Έτσι, το 2003 «έφαγα» μια φλασιά και αποφάσισα να γίνω μουσικός, γιατί ήθελα να κάνω κάτι και να γράψω τη δική μου ιστορία», είχε δηλώσει σχεδόν προφητικά ο Mad Clip πριν λίγα χρόνια, μιλώντας στη LΙFO.

Η ομορφιά της ραπ

«Δεν προσπαθώ σώνει και καλά να γίνω το είδωλο κάποιου, ήρθα να πω τη δική μου ιστορία, να βγάλω τη δική μου περσόνα, και σ’ όποιον αρέσει» υπογράμμιζε στην ίδια συνέντευξη o Mad Clip απαντώντας σε επικριτικά σχόλια γύρω από το ραπ.

«Δεν έχω παρωπίδες, αλλά ξέρω τι δουλεύει για μένα, πάντα είμαι ο εαυτός μου και δεν προσπαθώ να το παίξω ούτε επιστήμονας ούτε πολιτικός. 

Εγώ δεν θα μιλήσω για τα κοινωνικά θέματα όπως θα το κάνει ο Λεξ. Όχι ότι δεν μπορώ, αλλά δεν με εκφράζει κάτι τέτοιο. 

Και η ομορφιά της ραπ είναι η ποικιλία της, μπορεί να ακούσεις ό,τι σου αρέσει, κάτι που να σε ξεσηκώνει κοινωνικά αλλά και κάτι που θα σε σηκώσει από την καρέκλα σου και θα σε κάνει να χορέψεις».

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

«Έγινε καταδίωξη… Ήμουν στον δρόμο και έτρεχα. Είμαι κοντράκιας, είμαι γκαζάκιας και όποιος θέλει ας με κρίνει….» ανέφερε ο ίδιος σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε τον περασμένο Φεβρουάριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Mad Clip μέσα από ένα 10λεπτο βίντεο εξηγούσε στους θαυμαστές του ότι του άρεσε η ταχύτητα, ενώ παραδέχτηκε πως γι΄ αυτό τον λόγο τον καταδίωξε ένα περιπολικό στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, κατάφερε να ξεφύγει, αλλά λίγο αργότερα έπεσε πάνω στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

«Ξέφυγα από το περιπολικό γιατί έχω γρήγορο αυτοκίνητο. Στην έξοδο του Ταύρου μπήκα στην εθνική, συνέχιζα να τρέχω και μετά τα βενζινάδικα τυχαίνει να μου την πέσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Επειδή είναι βιομηχανική περιοχή και δεν ήθελα να τρέχω μέσα στα στενάκια, εννοείται πως δεν τρέχω. Δεν θα έτρεχα να σπάσω το αυτοκίνητό μου και να φέρω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη… Βγάζουν τα όπλα… Υπήρχε ένταση.

Με συνόδεψαν στο Τμήμα στο Μοσχάτο η ομάδα ΔΙ.ΑΣ…. Αν είχα κάψει και τέσσερα φανάρια μέσα στην κίνηση δεν θα με πήγαιναν αυτόφωρο και εισαγγελέα; Δεν θα είχαν κατασχέσει το αυτοκίνητό μου; Έγινε καταδίωξη, υπήρχε ένταση. Τα φανάρια όμως, αδερφέ, δεν έγιναν ποτέ!» ανέφερε περιγράφοντας ο ίδιος το περιστατικό.

View this post on Instagram

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024