Νικολέττα Τσομπανίδου – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
Η νεαρή καλλονή μπορεί να κέρδισε τις υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι -και μαζί την καρδιά του γόη- αλλά ο έρωτας τους δεν κράτησε για πολύ
Ερωτευμένη είναι η νικήτρια του The Bachelor Νικολέττα Τσομπανίδου αλλά όχι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.
Η νεαρή καλλονή μπορεί να κέρδισε τις υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι -και μαζί την καρδιά του γόη- αλλά ο έρωτας τους δεν κράτησε για πολύ.
Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι οι δυο τους δεν κατάφεραν να στεριώσουν. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις κοπέλες του παιχνιδιού αλλά όπως έχει τονίσει με την Νικολέττα δεν έχει καμία επαφή.
«Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δε θα ήθελα να την ενοχλώ. Θεωρώ πως αν η Νικολέτα έχει πληγωθεί, είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα είναι πράγματα μεταξύ μας, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη» είχε πει ο ίδιος.
Η Νικολέττα μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλύψει την νέα της σχέση αλλά αυτό το καλοκαίρι δείχνει πιο ερωτευμένη από ποτέ.
Ο νέος της σύντροφος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Καπουράνης και η Νικολέττα ανέβασε κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές στις Κυκλάδες.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στις Κυκλάδες
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού
- Μόσχα: Εξετάζει την αγωγή 232 δισ. κατά του βελγικού οίκου που κατέχει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- IFAB: Στο… στόχαστρο οι καθυστερήσεις στους αγώνες


