Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρον Τζέρεμι - Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών που κατηγορείται για 30 σεξουαλικές επιθέσεις

Ρον Τζέρεμι – Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών που κατηγορείται για 30 σεξουαλικές επιθέσεις

Τον αποκαλούν «Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών»

Το δικαστήριο απήγγειλε κατηγορία για τον ηθοποιό ταινιών ενηλίκων Ρον Τζέρεμι για περισσότερες από 30 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που αφορούσαν 21 γυναίκες και κορίτσια σε διάστημα άνω των δύο δεκαετιών, δήλωσαν οι αρχές.

Ο 68χρονος Τζέρεμι, του οποίου το νομικό όνομα είναι Ρόναλντ Τζέρεμι Χάιατ, δήλωσε αθώος στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη για όλους τους ισχυρισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν 12 κατηγορίες βιασμού.

Το κατηγορητήριο, το οποίο επέστρεψε στις 19 Αυγούστου και δεν ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, καλύπτει τους ισχυρισμούς που χρονολογούνται από το 1996 έως το 2019 με θύματα ηλικίας 15 έως 51. Οι κατηγορίες φαίνονται να είναι ίδιες με τις κατηγορίες που κατατέθηκαν εναντίον του Τζέρεμι πέρυσι, τις οποίες επίσης αρνήθηκε.

Σε μια τακτική κίνηση, που χρησιμοποιήθηκε επίσης στην υπόθεσή εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, οι εισαγγελείς της κομητείας του Λος Άντζελες χρησιμοποίησαν μυστικές διαδικασίες μεγάλων ενόρκων για να πάρουν ένα κατηγορητήριο που αντικαθιστά τις αρχικές κατηγορίες, επιτρέποντάς τους να παραλείψουν μια δημόσια προκαταρκτική ακρόαση για τα αποδεικτικά στοιχεία και να προχωρήσουν στη δίκη.

Οι κατηγορίες

Ο συνήγορος υπεράσπισης Stuart Goldfarb είπε σε ένα μήνυμα ότι «η θέση του Jeremy είναι η ίδια με την υποβολή της ποινικής καταγγελίας. Είναι αθώος για όλες τις κατηγορίες ».

Ο Τζέρεμι κρατείται στη φυλακή με εγγύηση 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων από τη σύλληψή του τον Ιούνιο του 2020.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει καταγγελίες ότι ο Τζέρεμι βίασε μια 19χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 1996, βίασε μια 26χρονη γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο το 2003 και βίασε μια 17χρονη κοπέλα σε σπίτι το 2008.

Κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε ένα 15χρονο κορίτσι το 2004.

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία δίκης.

Με το παρατσούκλι «The Hedgehog», ο Τζέρεμι  ήταν από τους πιο γνωστούς και ενεργούς πρρωταγωνιστές στη βιομηχανία πορνό εδώ και δεκαετίες, εμφανιζόμενος σε εκατοντάδες ταινίες από τη δεκαετία του 1970. Έχει κάνει επίσης τακτικές εμφανίσεις σε ταινίες mainstream και σε ριάλιτι τηλεοπτικές εκπομπές.

Μαζί με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν , είναι ένας από τους λίγους άνδρες που ερευνήθηκαν και κατηγορήθηκαν από την ειδική ομάδα εισαγγελέα που δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας καθώς η εποχή του #MeToo κέρδισε δυναμική στα τέλη του 2017.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024