Μέσι – Το πρωτοσέλιδο της L’Équipe για την άφιξη του Αργεντινού στο Παρίσι
«Εδώ είναι ο Μέσι» αναφέρει η γνωστή γαλλική εφημερίδα, θυμίζοντας ένα παρόμοιο σύνθημα των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι είναι από χθες το βράδυ και επίσημα ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο αργεντινός σταρ είναι διάρκειας 2 χρόνων, με δυνατότητα επέκτασης ενός ακόμη.
Πρώτο θέμα παντού είναι αυτή η σπουδαία μεταγραφή των Παριζιάνων.
Η πιο γνωστή γαλλική εφημερίδα, η L’Équipe, δε θα μπορούσε να μην αφιερώσει το πρωτοσέλιδό της στον Μέσι, στο οποίο αναγράφεται το εξής: Ici c’est Messi («Εδώ είναι ο Μέσι»).
Με αυτόν τον τρόπο αντέγραψε σχεδόν ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα των φίλων της Παρί που λέει: Ici c’est Paris («Εδώ είναι το Παρίσι»).
Επιπλέον, η L’Équipe αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της για τον Pulga: «Ο αργεντινός σταρ έφθασε χθες στο Παρίσι. Ο κάτοχος έξι χρυσών μπαλών υπέγραψε στην Παρί για δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο».
La une du journal L’Equipe de ce mercredi 11 août > https://t.co/RyrwLnt44C pic.twitter.com/VKNqoKofJ5
— L’ÉQUIPE (@lequipe) August 10, 2021
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο


