Ολυμπιακός – «Μπαμ» με Τόλφρι
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού απέκτησε την 23χρονη Αμερικανίδα γκαρντ, Aλέξις Τόλφρι
Σε μια πάρα πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας γκαρντ, Aλέξις Τόλφρι.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Αλέξις Τόλφρι ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα έρθω να αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου το οποίο θα με εξελίξει όχι μόνο ας αθλήτρια αλλά και ως άνθρωπο.
Το να εγκαταλείπεις τη χώρα σου πάντα είναι δύσκολο, αλλά είναι τιμή μου που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα. Οι στόχοι μου για τη νέα σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να είναι η καλύτερη που μπορεί, ανταποκρινόμενη στο ρόλο που θα έχω. Ανυπομονώ να ξεκινήσει μια φανταστική σεζόν. Πάμε Ολυμπιακέ!».
Η ανακοίνωση:
«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Aλέξις Τόλφρι. Η 23χρονη Αμερικανίδα γκαρντ και διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κοσόβου, υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας».
- «Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]
- Η Ιαπωνία καλεί τον πρεσβευτή της Κίνας για έντονες διαμαρτυρίες
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]

