Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Γιονγκ Ουν – Μυστηριώδες σημάδι στο κεφάλι του πυροδοτεί φήμες για την κατάσταση της υγείας του

Κιμ Γιονγκ Ουν – Μυστηριώδες σημάδι στο κεφάλι του πυροδοτεί φήμες για την κατάσταση της υγείας του

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Κιμ επαναφέρουν στο προσκήνιο μια παλιά συζήτηση

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φωτογραφήθηκε πρόσφατα σε δημόσια εκδήλωση. Μέχρι εδώ τίποτα σπουδαίο, όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού του φαινόταν ένα μεγάλο πράσινο σημάδι.

Και για άλλη μια φορά ξεκίνησαν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Εξάλλου, σε άλλες φωτογραφίες ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εμφανίζεται με έναν επίδεσμο στο ίδιο σημείο του κεφαλιού του.


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε στρατιωτική σύνοδο που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 17 Ιουλίου, σύμφωνα με το NK News, μια πλατφόρμα που καλύπτει τη μυστικοπαθή χώρα της Ασίας.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το ίδιο σημάδι ήταν εμφανές και σε άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ της 27ης και της 29ης Ιουλίου.

Η υγεία του 37χρονου Κιμ Γιονγκ Ουν γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι είναι μανιώδης καπνιστής.

Το 2014, ο Κιμ είχε εμφανιστεί να κουτσαίνει. Στη συνέχεια είχε αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις, για να επιστρέψει χρησιμοποιώντας μπαστούνι.

Μετά από ορεινή πεζοπορία με τον πρόεδρο Μουν Τζε-ιν της Νότιας Κορέας, ο Κιμ φάνηκε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ ο Μουν, που ήταν τότε ήδη 68 ετών, δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την αναρρίχηση.

Στις 15 Απριλίου του 2020 ο Κιμ έχασε την πιο σημαντική γιορτή για τη Βόρεια Κορέα, την «Ημέρα του Ήλιου», που είναι αφιερωμένη στα γενέθλια του παππού του, πυροδοτώντας τις φήμες για ακόμη μια φορά.

Πέρσι, το CNN είχε αναφέρει ότι ο Κιμ «διατρέχει τεράστιο κίνδυνο μετά από χειρουργείο», ενώ το ΤΜΖ δημοσίευσε άρθρο στο οποίο ανέφερε ότι ο «Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να είναι νεκρός μετά από εγχείρηση καρδιάς».

Ακόμη πιο πρόσφατα, η ξαφνική και μεγάλη απώλεια βάρους του γέννησε περαιτέρω ερωτήματα για την υγεία του.

Τώρα, το σημάδι στο κεφάλι του έχει τροφοδοτήσει συζητήσεις, με χρήστες των κοινωνικών δικτύων να σημειώνουν ότι ο παππούς του, Κιμ Ιλ Σουνγκ, είχε επίσης εμφανιστεί σε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ζωής του με έναν όγκο «σε μέγεθος μπάλας του τένις» στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο παππούς του Κιμ πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 1994, ενώ το ίδιο τέλος βρήκε και ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, το 2011 σε ηλικία 69 ετών.

Με πληροφορίες από Washington Post

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024