Λάκης Γαβαλάς – Για διακοπές στην Πάρο ο γνωστός σχεδιαστής
Κάνει βόλτες στα σοκάκια και πρόθυμος φωτογραφίζεται με όποιον του το ζητάει.
Το καλοκαίρι του απολαμβάνει ο Λάκης Γαβαλάς σε νησί – έκπληξη. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν επέλεξε κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος για να ξεκουραστεί, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά την ήσυχη Πάρο.
Εδώ και μέρες 0 62χρονος βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί και κάνει τις βόλτες του στα σοκάκια, ανταλλάσσει κουβέντες με τους ντόπιους και περνά ξέγνοιαστε στιγμές. Μάλιστα, τη Δευτέρα (2/8) βρέθηκε στο χωριό Λεύκες και στη συνέχεια διάλεξε να πάρει τον δείπνο του σε γνωστό εστιατόριο.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο κόσμος τον αναγνώρισε αμέσως και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, τα οποία επέμεναν να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι. Πρόθυμος, άφησε για λίγο το τραπέζι του, έγινε μία παρέα με τον κόσμο του χωριού και έβγαλε μαζί του πολλές φωτογραφίες.
Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές:
- Κλουζ – Άρης 111-92: Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο EuroCup με βαριά ήττα
- Η άνοδος του «Μερτσόνι»: Πώς η αναπάντεχη συμμαχία Γερμανίας και Ιταλίας αναδιαμορφώνει την Ευρώπη
- Φορολογικές δηλώσεις: Οι παγίδες στις προσυμπληρωμένες – Τι να προσέξετε
- Γαλλία: Τρίτος θάνατος μωρού μετά από κατανάλωση βρεφικού γάλακτος
- Η κτηνώδης πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία: Η μαρτυρία ενός Καναδού τραυματιοφορέα
- Η Μπάγερν μιλάει με Κέιν για νέο συμβόλαιο


