«Τουρισμός για Όλους»: Ανοίγει σήμερα Δευτέρα η διαδικασία των ενστάσεων
Από σήμερα 26 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» μπορούν να προχωρήσουν σε ενστάσεις.
Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου η διαδικασία ενστάσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων δικαιούχων και αποκλειομένων του προγράμματος (τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.tourism4all.gov.gr), από σήμερα και έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής ένστασης αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, αφού συνδεθούν με τους κωδικούς TAXISnet, με τους οποίους υποβλήθηκε η αίτησή τους.
Πώς γίνεται η ένσταση
Η ένσταση (μία κατά το μέγιστο ανά υποψήφιο) πρέπει να είναι επαρκώς αιτιολογημένη και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία επισυνάπτονται στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής.
Αναλυτικά οι οδηγίες για υποβολή ενστάσεων στο: https://www.tourism4all.gov.gr/Content/OdhgiesYpobolisEnstasewn2021.pdf. Κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων, θα αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας και έπεται η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων.
Επισημαίνεται ότι οι συνολικές εγκεκριμένες αιτήσεις έφτασαν στις 308.696, ενώ οι απορριφθείσες στις 70.888.
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»
- Οι παγίδες με το επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Ποιοι θα το λάβουν
- Ο Στεφ Κάρι ευστοχεί από το… σπίτι του και τρελαίνει το ίντερνετ (vids)
- Ιταλία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά του προϋπολογισμού – «Ευκαιρία για τριήμερο», απαντά ειρωνικά η Μελόνι
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται το νησί, στο νέο επεισόδιο της κωμωδίας του MEGA
- «Οι αγρότες έχουν αίσθημα αγανάκτησης»: Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης στο Μαξίμου εν μέσω μπλόκων








