Δύο μεγάλες φωτιές μαίνονται το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εύβοια και στην Επίδαυρο.
Η πυρκαγιά στην Εύβοια φαίνεται να είναι πιο σοβαρή, καθώς είναι αρκετά κοντά σε σκόρπια σπίτια που έχουν χτιστεί στην περιοχή. Συγκεκριμένα, ξέσπασε περίπου στις 4 μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή της Λίμνης, στη Βόρεια Εύβοια.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη: έχουν σπεύσει 49 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα (το ένα συντονιστικό). Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του Δήμου καθώς και εθελοντικές ομάδες.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Λίμνη Ευβοίας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Όπως αναφέρει το evima.gr, o δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Κινδυνεύουν περίπου δέκα σπίτια, οι κάτοικοι δεν απομακρύνονται και καταβρέχουν με λάστιχα για να σώσουν τις περιουσίες τους. Είμαστε εν αναμονή των εναέριων μέσων ενώ παράλληλα επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής και υδροφόρες του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Η φωτιά είναι μεγάλη και γίνονται προσπάθειες να περιοριστεί».
Φωτιά και στην Επίδαυρο
Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και σε δασική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου, νοτιοδυτικά από το Λυγουριό.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας