Ανατροπή: Αυτή η εκπομπή θα αντικαταστήσει το «Στην υγειά μας»
Οριστικές αποφάσεις για την prime time ζώνη του σταθμού αναμένεται να παρθούν τις επόμενες εβδομάδες
Ήταν Μάιος όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει με το «Στην υγειά μας». Μάλιστα, τότε στο συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στα social media έγραφε μεταξύ άλλων τα εξής: «Πέρασαν 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε – και πού δεν μας πήγε! – ήρθε η ώρα να… δέσει.
Ο ΣΚΑΪ θέλοντας να καλύψει το κενό που άφησε η εκπομπή, δεν έμεινε στην εύκολη λύση της ξένης ταινίας αλλά άλλαξε όλη την prime time ζώνη του. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr το Voice που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός δεν θα έχει πια θέση στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00.
Από Δευτέρα ως Παρασκευή η prime time ζώνη θα ξεκινάει στις 21:00 με το Top Chef που θα έχει δίωρη διάρκεια.
Στις 23:00 θα αρχίζει το Big Brother, το οποίο θα τελειώνει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Το ίδιο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα γίνεται και τις Παρασκευές όπου θα υπάρχει αποχώρηση, αφού κρίθηκε απαραίτητο το live του Big Brother να έχει μικρότερη διάρκεια.
Οριστικές αποφάσεις για την prime time ζώνη του σταθμού αναμένεται να παρθούν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποτέ θα προβάλλεται η νέα καθημερινή σειρά που σχεδιάζεται.
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό
- Καιρός: Σταθερές θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις – Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
- «Αιμορραγούν» τα μουσεία στις ΗΠΑ: Περικοπές, φόβος και το μέλλον της συλλογικής μνήμης
- Η επιστήμη ξέρει τι κάνει τους άνδρες ελκυστικούς – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις
- Δημόσιο: Πάνω από 16.500 θέσεις ανοίγουν το 2026 μέσω ΑΣΕΠ – Αλλαγές στον γραπτό διαγωνισμό
- Από χωρισμένοι, σχεδόν παντρεμένοι: Οι Τιμοτέ Σαλαμέ και Κάιλι Τζένερ μένουν μαζί εδώ κι έναν χρόνο

