Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The White Lotus: Σίγουρα αυτές τις διακοπές δεν θα τις ξεχάσετε σύντομα

The White Lotus: Σίγουρα αυτές τις διακοπές δεν θα τις ξεχάσετε σύντομα

Η νέα σειρά της HBO μας φέρνει πιο κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε

Έχετε ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρετε πως να τον αξιοποιήσετε; «Λιώνετε» στο σπίτι από καναπέ σε καναπέ χωρίς να έχετε ιδέα τι θέλετε να κάνετε; Εμείς είμαστε εδώ και σας έχουμε την καλύτερη πρόταση στο Vodafone TVΠοια είναι αυτή; Μα φυσικά το «The White Lotus».

Η καινούρια limited σειρά της HBO που δεν πρέπει να χάσετε

Αποτελείται από έξι επεισόδια, με το καθένα να προβάλλεται αποκλειστικά στο Vodafone TV κάθε εβδομάδα αμέσως μετά την Αμερική. Η επιτυχία της θεωρείται δεδομένη και η πλοκή της ήδη συζητιέται, καθώς ο δημιουργός της Mike White -που όλοι γνωρίζουμε από το  «Enlightened»- έκανε πάλι τα μαγικά του. Η σειρά εξελίσσεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης, το «White Lotus» εξ ου και το όνομά της. Ακολουθεί τις διακοπές διάφορων επισκεπτών κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας, καθώς αυτοί χαλαρώνουν και αναζωογονούνται στον «παράδεισο». Όμως, κάθε μέρα που περνάει, μια πιο σκοτεινή πολυπλοκότητα αναδύεται σε αυτούς τους φαινομενικά τέλειους ταξιδιώτες, τους ευχάριστους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και το ειδυλλιακό μέρος.

.

Τι συμβαίνει όταν η κοινωνική σάτιρα μπλέκεται με τον πλούτο και την εξουσία; H απάντηση δίνεται στο «White Lotus» από τους Jennifer Coolidge, Connie Briton, Molly Shannon, Jake Lacy και Natasha Rothwell. Ακόμη να ανοίξετε την τηλεόραση και να αναζητήσετε το πρώτο επεισόδιο; Μέσα από το Vodafone TV απολαμβάνετε αποκλειστικό αλλά και δημοφιλές περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το εύκολα με άμεση online ενεργοποίηση στο Vodafone.gr, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και με δωρεάν δοκιμή για τον 1ο μήνα.

.

Περισσότερες πληροφορίες για το Vodafone ΤV μπορείτε να βρείτε εδώ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024