Βρετανία: Εξετάζει την ένταξη της Γαλλίας στην «κόκκινη λίστα» λόγω της παραλλαγής Βήτα
Οι ταξιδιώτες που προέρχονται από χώρες οι οποίες βρίσκονται στην κόκκινη λίστα είναι υποχρεωμένοι να μείνουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, με δικά τους έξοδα, κατά την άφιξή τους στη Βρετανία.
Οι βρετανοί υπουργοί εξετάζουν να προσθέσουν τη Γαλλία στη βρετανική λεγόμενη «κόκκινη λίστα» ταξιδιών λόγω ανησυχιών που σχετίζονται με την παραλλαγή Βήτα του νέου κοροναϊού, ανέφερε η εφημερίδα Daily Telegraph, επικαλούμενη πηγές.
Υπό παρακολούθηση
Οι ταξιδιώτες που προέρχονται από χώρες οι οποίες βρίσκονται στην κόκκινη λίστα είναι υποχρεωμένοι να μείνουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, με δικά τους έξοδα, κατά την άφιξή τους στη Βρετανία.
Η πρόταση συζητήθηκε την Τετάρτη στο πλαίσιο της επισκόπησης των διεθνών ταξιδιών, ανέφερε η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι οι υπουργοί συμφώνησαν να παρακολουθούν την κατάσταση.
Η παραλλαγή Βήτα του νέου κοροναϊού εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική.
Η Γαλλία βρίσκεται επί του παρόντος στη βρετανική «πορτοκαλί λίστα» χωρών μεσαίου κινδύνου.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια
- Γιορτή σήμερα 25 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
