Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παγωτατζίδικο λανσάρει γεύση «Μακαρόνια με Τυρί» και μας βάζει σε σκέψεις

Παγωτατζίδικο λανσάρει γεύση «Μακαρόνια με Τυρί» και μας βάζει σε σκέψεις

Θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;

Η Kraft, φημισμένη για τα μακαρόνια και τυρί, μόλις συνεργάστηκε με το παγωτό Van Leeuwen με έδρα το Μπρούκλιν για να δημιουργήσει παγωτό με γεύση μακαρόνια και τυρί προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Μακαρονιών και Τυριών αυτήν την εβδομάδα.


Σύμφωνα με το Today, όσοι θέλουν μια δοκιμή μπορούν να δοκιμάσουν τη γεύση δωρεάν στις 14 Ιουλίου μεταξύ 11 π.μ. έως 6 μ.μ. στην Union Square της Νέας Υόρκης. Εάν βρίσκεστε αλλού, κατευθυνθείτε προς το τοπικό κατάστημα Van Leeuwen στις ΗΠΑ.

«Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα από το παγωτό. Γι ‘αυτό θέλαμε να συνδυάσουμε δύο από τα πιο εμβληματικά comfort φαγητά για να δημιουργήσουμε ένα παγωτό με την αξέχαστη γεύση των Kraft Macaroni & Cheese με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι », δήλωσε η Emily Violett, Senior Associate Brand Manager της Kraft Macaroni & Cheese.

Η Kraft είπε ότι αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία Van Leeuwen λόγω του εξαιρετικού χειροποίητου παγωτού που δημιουργεί με αγνά συστατικά.

«Ως μεγάλοι θαυμαστές του Van Leeuwen παγωτού, γνωρίζαμε ότι θα ήταν ο τέλειος συνεργάτης για να δημιουργήσει αυτό το παγωτό μαζί μας. Όχι μόνο έχει νόστιμη γεύση, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά και δεν περιέχει τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά ή βαφές όπως και τα Kraft Macaroni & Cheese », εξήγησε η Violett.

Θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024