Θεοδώρα Ρασέλ: Συγκλονίζει το μοντέλο μιλώντας για την παιδική του ηλικία
Τα όσα κατήγγειλε είναι γροθιά στο στομάχι.
Για την συμμετοχή της στο GNTM, την ενασχόλησή της με την μουσική αλλά και για το bullying που δέχτηκε όταν πήγαινε σχολείο, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (14/7) η Θεοδώρα Ρασέλ στο «Καλοκαίρι #Νot». Παράλληλα, το μοντέλο σχολίασε την απόφαση της Παρασκευής Κερασιώτη να εργαστεί σε κατάστημα εστίασης στη Μύκονο.
«Μίλησα με την Παρασκευή και της βγάζω το καπέλο, μπράβο της. Το βίωσε πολύ δύσκολα γιατί πήγε να πιάσει δουλειά και ξαφνικά γράφτηκε παντού ότι η Παρασκευή από το GNTM έγινε σερβιτόρα στη Μύκονο. Μπράβο της και μαγκιά της γιατί θεωρώ ότι και άλλοι μπορεί να έχουν την ανάγκη και απλά κάθονται στο σπίτι τους και δεν έχουν “να φάνε” γιατί ντρέπονται να πάνε να κάνουν μια δουλειά άλλη», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που βίωσε, ανέφερε: «Εγώ όταν πήγαινα σχολείο, λόγω του χρώματός μου, βίωσα πολύ bullying. Καρεμπέ με ενεβάζανε, Καρεμπέ με κατεβάζανε, από τον γνωστό ποδοσφαιριστή τότε. Στεναχωριόμουν πολύ, έκλαιγα».
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα
- Η καρδιά του αθλητισμού «χτυπά» στο MEGA News στις 14 και 15 Φεβρουαρίου
- Καλλιθέα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι
- Πώς η Γροιλανδία μπορεί να γίνει η αφορμή για να πάψει η Ευρώπη να εξαρτάται από τις ΗΠΑ και την Κίνα
- Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το άσυλο – Τι αλλάζει για ασφαλείς τρίτες χώρες και χώρες καταγωγής
- «Τα παιδιά δεν ξέρουν ότι πέθανε η πεθερά μου» -Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης για την τραγωδία στην Ελευσίνα
