Αντόνιο Μπαντέρας: Το κέντρο της Θεσσαλονίκης έγινε… Μαϊάμι
Σε… Μαϊάμι μετετράπη το κέντρο της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας.
Πανύψηλοι φοίνικες τοποθετήθηκαν μπροστά στην είσοδο της γνωστής στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης Λέσχης Αξιωματικών, εντυπωσιακά αμερικανικά σπορ αυτοκίνητα και muscle cars έφτασαν στο δρόμο και στήθηκαν ώστε η κινηματογραφική κάμερα να καταγράψει ένα δρόμο που σε τίποτα δε θα διαφέρει από κάποιον του Μαϊάμι. Η αμερικανική… Αστυνομία ήταν εκεί μόνο που δεν έκοβε κλήσεις αλλά «συμμετείχε» με τα αντίγραφα των περιπολικών της που μοιάζουν από άλλον πλανήτη.
Βοηθητικοί extras ηθοποιοί έλαβαν τις τελευταίες οδηγίες από το προσωπικό για το πώς θα χρειαστεί να στηθούν ώστε να «υποδυθούν» τη δημοτική αστυνομία της αμερικάνικης πόλης, οι τεχνικοί έστησαν με γρήγορους ρυθμούς κάθε αντικείμενο που θα κάνει τον δρόμο να… υποδυθεί (!) και αυτός αντίστοιχο της αμερικανικής πόλης.
Δεκάδες θαμώνες των καφέ και των μπαρ έπιασαν στασίδι από νωρίς και απόλαυσαν την πρωινή τους κούπα με την ελπίδα πως δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν όταν θα γίνεται η λήψη των πλάνων. Οι κάτοικοι της περιοχής στα μπαλκόνια παρακολούθησαν χωρίς να αντιλαμβάνονται πως το σκηνικό που στήνεται, σε λίγους μήνες, θα περιλαμβάνεται στα πλάνα της ταινίας όταν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.
Η Θεσσαλονίκη είχε γύρισμα με προδιαγραφές Χόλυγουντ, και είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσει αφού το -κινηματογραφικό- της μέλλον μόλις ξεκίνησε.
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Αναντολού Εφές: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (pic)