Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει παίκτη και για το αριστερό άκρο της άμυνας και «χτενίζει» την αγορά για τον κατάλληλο, που θα ταιριάξει και στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ένα από τα ονόματα που έχει προταθεί είναι του Αντόνιο Μπαρεκά, ο οποίος και παραμένει ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, όμως δεν είναι ο μόνος, αφού φέρεται να εξετάζεται και ο Νικολά Γκαβορί.

Η περίπτωση του αριστερού μπακ της Σταντάρ Λιέγης φαίνεται πως αρέσει και δεν αποκλείεται να απασχολήσει τις επόμενες μέρες. Μέχρι στιγμής απλά η ΑΕΚ κοιτάζει την υπόθεση και δεν έχει επίσημες επαφές ούτε με τους εκπροσώπους του, ούτε με τη βελγική ομάδα.

Ο 26χρονος Γάλλος αριστερός μπακ ανήκει από το 2019 στη Σταντάρ Λιέγης, με την οποία έχει καταγράψει 84 συμμετοχές, 2 γκολ και 14 ασίστ στο σύνολο. Πέρυσι πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν με 48 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 6 ήταν στους ομίλους του Europa League, με 2 γκολ και 11 ασίστ. Η Σταντάρ Λιέγης τον απέκτησε πριν από δύο χρόνια από την Ουτρέχτη, βγάζοντας 3,1 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Κλερμόν, Ουτρέχτη και AS Béziers, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο με τα μικρά τμήματα της εθνικής Γαλλίας.