Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή στην επόμενη αποχώρηση
Ανατροπή λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor
Μια ιδιαίτερη εβδομάδα στο Survivor αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή 27 Ιουνίου καθώς οι πέντε εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα απομείνουν τέσσερις και θα μπουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου.
Όπως είδαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Και αυτό καθώς, έπειτα από ένα απαιτητικό αγώνισμα για την τρίτη ατομική ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης κατόρθωσε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη!
Έτσι, ο παίκτης του Survivor μπόρεσε να «αποτινάξει» από πάνω του την υποψηφιότητα που ο Γιώργος Κόρομι του είχε χρεώσει δυο νύχτες πριν και να βγάλει… εκείνον στη σέντρα ως υποψήφιος προς αποχώρηση.
Ποιος παίκτης, όμως, θα αποχωρήσει από το Survivor ένα βήμα πριν το τέλος; Ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανό να ανακοινώσει πως ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!
- Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς
- Ισπανία: Αποχωρούν τα αμερικανικά αεροσκάφη – «Οι βάσεις δεν χρησιμοποιούνται για επιθέσεις στο Ιράν» λέει η Κυβέρνηση
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία



