Ηλιόπουλος: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση
Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ «ψήφισαν υπέρ της καταγγελίας έκθεσης, που χαρακτηρίζει ως "ανθρώπινο δικαίωμα" το δικαίωμα στην άμβλωση».
«Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση», τονίζει, σε σημερινή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
Ανθρώπινο δικαίωμα
Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, «ψήφισαν υπέρ της καταγγελίας έκθεσης, που χαρακτηρίζει ως «ανθρώπινο δικαίωμα» το δικαίωμα στην άμβλωση».
«Ακροδεξιοί και συντηρητικοί σε ολόκληρη την Ευρώπη κάνουν ότι μπορούν για να μας γυρίσουν σε ένα παρελθόν χωρίς δικαιώματα. Νομίζουν ότι το γυναικείο σώμα τούς ανήκει, νομίζουν ότι οι ζωές μας τους ανήκουν», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:
«Η ΝΔ είναι βαρύτατα εκτεθειμένη. Η ηγεμονία ακροδεξιών ιδεών στο εσωτερικό της είναι ολοφάνερη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας γυρίσουν στο παρελθόν. Για άλλη μια φορά ο σκοταδισμός θα ηττηθεί».
Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν με την ψήφο τους το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Την ψηφοφορία την έχασαν, θα χάσουν και στην κοινωνία. Ο ακροδεξιός σκοταδισμός θα ηττηθεί.
— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) June 24, 2021
- Κικίλιας: Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί ταχύτερα για την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας
- «Τους περιμένουμε»: Έτοιμο το Ιράν για πιθανή χερσαία εισβολή των ΗΠΑ – «Δεν θα κλείσουμε τα Στενά του Ορμούζ»
- Φάμελλος για την απώλεια του Άλκη Ρήγου: Ήταν τιμή μας να σε αποκαλούμε σύντροφο
- Ο Άλκης Ρήγος και το βαθύ αποτύπωμά του στο πανεπιστήμιο και το κίνημα
- Ιράν: Η καταστροφή δεν είναι πολιτική επιτυχία – Ο πόλεμος των ΗΠΑ χωρίς στρατηγική τέλους του παιχνιδιού
- Και η Φινλανδία στον χορό των πυρηνικών – Θα άρει πλήρως την απαγόρευση εγκατάστασής τους στο έδαφός της

