Σανς – Κλίπερς 104-103: Ματσάρα στο Φοίνιξ, λύτρωσε τους Σανς ο Έιτον και… 2-0
Οι Σανς επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι των Κλίπερς με 104-103, έκαναν το 2-0 στη σειρά και έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του LA. Λυτρωτής ο Έιτον, μέτριοι Μπούκερ και Τζορτζ.
Τρομερά πράγματα έγιναν στο Φοίνιξ στο Game 2 της σειράς, με τους Σανς να παίρνουν την νίκη με 104-103 χάρη σε alley oop κάρφωμα του ΝτιΆντρε Έιτον με 7 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το τέλος, κάνοντας το 2-0 στην σειρά με τους Κλίπερς σε έναν τελικό στη Δυτική Περιφέρεια που τα είχε όλα.
Οι δυο ομάδες προσέφεραν μια μοναδική παράσταση στο Φοίνιξ με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε παρότι βρέθηκαν να χάνουν 1 δευτερόλεπτο πριν ολοκληρωθεί το ματς με 103-102. Ο λόγος ήταν ο Ντι Άντρε Έιτον, ο οποίος πέτυχε ένα απίστευτο, μοναδικό καλάθι και χάρισε τη νίκη στους «ήλιους» που απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς του ΝΒΑ.
Ο Κάμερον Πέιν με 29 πόντους και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Σανς, με τον Έιτον να προσθέτει 24 πόντους και 14 ριμπάουντ και τον Ντέβιν Μπούκερ 20 πόντους (αλλά με 5/16 σουτ). Για τους Κλίπερς, ο Τζορτζ είχε 26 πόντους, ο Ρέτζι Τζάκσον 19 πόντους και ο Ίβιτσα Ζούμπατς 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.
- Τα Ανεμοδαρμένα Ύψη υποσχέθηκαν «σκληρό σεξ». Και κράτησαν τον λόγο τους
- Εκτάκτως στις ΗΠΑ ο Ντόρσεϊ – Τα δεδομένα για το Final 8 του Κυπέλλου
- Μεσολόγγι: Θεμελίωση του Διεθνούς Δικτύου Πόλεων και Φορέων Φιλελληνισμού
- Απαγόρευση ή ρύθμιση; Πόσο μακριά θα φτάσει η ΕΕ για την προστασία των παιδιών στα social media
- Μητσοτάκης για Chevron: Η χώρα κάνει άλμα – Κρίσιμο μέρος της στρατηγικής μας η συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες
- Χαρίτσης: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής είναι περιουσία του ελληνικού λαού


