Γιώργος Ασημακόπουλος: Τα καταστήματα του κάνουν έκπτωση σε όσους τον ψηφίσουν
Η οικογένεια του παίκτη έβγαλε τα «όπλα» της για να τον κρατήσει στο Survivor.
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Τwitter, με αφορμή μία ανάρτηση που καλεί τους φανς του Γιώργου Ασημακόπουλου να ψωνίσουν από τα καταστήματά του με 30% έκπτωση προκειμένου να τον ψηφίσουν, για να παραμείνει στο Survivor.
O επιχειρηματίας είναι μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και τον Κόρο υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε στο «Ευτυχείτε», υπάρχει μια ανάρτηση στα social media, η οποία τονίζει: «Πάμε δυνατά. Θετική ψήφο για τον Γιώργο μας. Τον στηρίξαμε έξι μήνες τώρα. Ο τελικός του Survivor είναι κοντά. Δίνουμε 30% έκπτωση στην επόμενη σας αγορά σε όλα τα καταστήματά μας, με την επίδειξη μηνύματος της θετικής σας ψήφου. Με αγάπη από εμάς».
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης
- Ο Χάρι Κέιν κατονόμασε τα τρία πρόσωπα που βοήθησαν την καριέρα του
- Το ζήτημα δεν είναι τα ενέσιμα: Μήπως τα πορτρέτα του Vanity Fair από το επιτελείο Τραμπ προκάλεσαν τη λάθος συζήτηση;
- Το χρονοδιάγραμμα για το επίδομα θέρμανσης – Μέχρι πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση
- Γαλλία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του Falcon 50 στην Τουρκία
