
Γεωργιάδης: Επέβαλε πρόστιμα σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ για υπερβολικό κέρδος
Το γεγονός δημοσιοποίησε ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter, ενώ δηλώνει ότι εν μέσω των διεθνών ανατιμήσεων στέλνει μήνυμα, προς όλους, να μην σπεύσουν να εκμεταλλευθούν την συγκυρία.
Πρόστιμα σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ για υπερβολικό κέρδος σε βασικά καταναλωτικά αγαθά επέβαλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Το γεγονός δημοσιοποίησε ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter, ενώ δηλώνει ότι εν μέσω των διεθνών ανατιμήσεων στέλνει μήνυμα, προς όλους, να μην σπεύσουν να εκμεταλλευθούν την συγκυρία.
Eιδικότερα αναφέρει τα εξής:
«Σε εφαρμογή της διατάξεώς για το υπερβολικό κέρδος εν μέσω πανδημίας υπέγραψα πρόστιμα σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ που η Δ.Ι.Μ.Ε.Α. εντόπισε να παρανομούν. Εν μέσω των Διεθνών Ανατιμήσεων θέλω να στείλω ένα σαφές μήνυμα προς όλους να μην σπεύσουν να εκμεταλλευθούν την συγκυρία».
Σε εφαρμογή της διατάξεώς μας για το υπερβολικό κέρδος εν μέσω πανδημίας υπέγραψα πρόστιμα σε αλυσίδες Super Market που η Δ.Ι.Μ.Ε.Α. εντόπισε να παρανομούν. Εν μέσω των Διεθνών Ανατιμήσεων θέλω να στείλω ένα σαφές μήνυμα προς όλους να μην σπεύσουν να εκμεταλλευθούν την συγκυρία.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 9, 2021
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ

