Χαμός στο Survivor: Καβγάς ανάμεσα σε Σάκη και Καρολίνα – Δάκρυα από την Ελένη Χαμπέρη
Μετά το χθεσινό Συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όπου η Καρολίνα Καλύβα κατηγόρησε τον Σάκη Κατσούλη ότι έκανε ψυχολογικό πόλεμο στην Ελένη Χαμπέρη στο αγώνισμα, η ένταση στην καλύβα είναι διάχυτη.
Μετά το χθεσινό Συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όπου η Καρολίνα Καλύβα κατηγόρησε τον Σάκη Κατσούλη ότι έκανε ψυχολογικό πόλεμο στην Ελένη Χαμπέρη στο αγώνισμα, η ένταση στην καλύβα είναι διάχυτη.
Ο επιχειρηματίας έδειξε ότι ενοχλήθηκε, επειδή η Ελένη δεν το διέψευσε είτε στο Συμβούλιο παρουσία όλων, είτε μετά στην καλύβα. Το θέμα συζητήθηκε μεταξύ τους, την επόμενη ημέρα, και τα αίματα «άναψαν».
Τότε, στη μέση μπήκε η Καρολίνα, η οποία επέμεινε ότι ο Σάκης άσκησε πίεση στην Ελένη και υποστήριξε ότι γενικότερα χάνει τη ψυχραιμία του, όταν χάνει στα αγωνίσματα. «Δε μπορώ να αντιληφθώ ότι ένας άνθρωπος δεν καταλαβαίνει πως οι λέξεις “ψυχολογικός πόλεμος” με τις λέξεις “μιλάω έντονα” είναι κάτι εντελώς διαφορετικό» είπε στην προσωπική του συνέντευξη ο Σάκης Κατσούλης.
«Ουσιαστικά με λέει ψεύτρα, επειδή κρίνω την κατάστασή του ως αρχηγός;» αναρωτήθηκε η Καρολίνα.
Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε την Ελένη Χαμπέρη να βάλει τα κλάματα, με τον Ηλία Μπόγδανο να προσπαθεί να την ηρεμήσει.
- Σε ρυθμό κινητοποιήσεων οι βενζινοπώλες για το πλαφόν στα καύσιμα – Κρίσιμη συνάντηση με Θεοδωρικάκο
- Οδυσσέας Ελύτης: Η ανάρτηση της συντρόφου του, Ιουλίτας, για τα 30 χρόνια από τον θάνατο το
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
- Το Brent εκτοξεύεται πάνω από 4%
- Γουόρντ: «Αν δεν είσαι εγωιστής οι… Θεοί του μπάσκετ θα στο ανταποδώσουν»
- O Σκύλος που έκλαιγε βουβά τις Νύχτες: Το νέο έργο του Θέμη Μουμουλίδη


