MasterChef τελικός: Δοκιμασία θρίλερ με… τριπλό νικητή – Όλα όσα συνέβησαν
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του μεγάλου τελικού του MasterChef με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να επιδίδονται σε μαγειρικό μαραθώνιο.
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του μεγάλου τελικού του MasterChef με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να επιδίδονται σε μαγειρικό μαραθώνιο.
Οι δύο φιναλίστ είχαν στον πλευρό τους παλιότερους παίκτες και όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το συνολικό αποτέλεσμα.
Εκτός από την Μαργαρίτα και τον Διονύση που ανυπομονούν να μάθουν ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο και οι δύο βοηθοί τους είχαν χρηματικό δώρο.
Η ομάδα της Μαργαρίτας με την Μαρίνα και τον Παύλο κατάφερε να συγκεντρώσει έναν βαθμό παραπάνω και πήρε 8 για την συνολική προσπάθεια έναντι 7 του Διονύση.
Ποιος κέρδισε την πρώτη δοκιμασία;
Οι κριτές κάλεσαν τους παίκτες και τους βοηθούς τους ενώπιόν τους για να ανακοινώσουν το αποτέλεσμα της πρώτης δοκιμασίας του τελικού.
Τα πιάτα ήταν εξαιρετικά και σε στήσιμο και σε εκτέλεση όμως τα πιάτα της ομάδας του Διονύση είχαν τις περισσότερες αστοχίες αφού το παγωτό στο γλυκό δεν πάγωσε σωστά, υπήρξε ένα γαρίφαλο στη σαλάτα και η πάπια ήταν παραψημένη.
Η Μαργαρίτα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας και φυσικά αστειεύτηκε με τον Τζιοβάνι ότι τον πλήρωσε για να χάσει.
«Δεν με ενοχλεί καθόλου η βαθμολογία» είπε ο Διονύσης στο κιού.
Οι κριτές ανακοίνωσαν στους φιναλίστ ότι έρχεται ταξίδι.
Η Μαργαρίτα δήλωσε ότι θα ρίξει νερό στο κρασί της παρότι δεν ξεχνά τι της έκανε ο Διονύσης με τον Τζιοβάνι.
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
- The Expla-in Project | Mobbing: Η «ψυχολογική τρομοκρατία» στις ζωές γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το παράδειγμα με το στυλό που εξηγεί τα όρια των «έξυπνων μηχανών»
- «Είμαι περήφανη παρθένα» – Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ τραγουδάει, κάνει σπαγκάτο, δεν φέρει καμία ευθύνη
- Στη Συρία ο Γκουτέρες – Η πρώτη επίσκεψη επικεφαλής του ΟΗΕ από το 2009
- Αυτοκίνητα: Τα κινεζικά brands επεκτείνονται στην Ελλάδα – Οι μεγάλοι παίκτες και η εικόνα στην Ευρώπη
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων: Μία ανάσα από τα 2 ευρώ και με επιδότηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442