Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το θέμα, Παύλο Πολάκη, είναι στα 50 και στα 56 τι κάνεις

Το θέμα, Παύλο Πολάκη, είναι στα 50 και στα 56 τι κάνεις

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε διάφορα για το τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι στα 20 και στα 30 και στα 40. Μόνο που δεν αναμετρήθηκε με το τι έκανε ο ίδιος στα 50 και στα 56 του

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε πριν από μερικές ένα «πόστ» στο facebook στο οποίο περιέγραφε αυτά που θα έπρεπε να κάνει κατά τη γνώμη του κάποιος σε διάφορες ηλικίες.
Όμως, άφησε απ; έξω τη δική του σημερινή ηλικία.
Αντιγράφω, λοιπόν, τα βασικά σημεία από το «ποστ» του:

«-Αν ήμουν 20 χρόνων θα είχα φάει τα λυσσακά μου να είχαν ανοίξει τα πανεπιστήμια αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, πρώτον για να γίνουν όσα μαθήματα και εργαστήρια μπορούν δια ζώσης για να καλυφθούν κενά που δημιουργήθηκαν και δεύτερο για να ανασυγκροτηθούν οι φοιτητικές συλλογικότητες κόντρα στην αστυνομία του Χρυσοχοΐδη και στην απλήρωτη εργασία του Χατζηδακη!
Γιατί το σύνθημα «ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ» πρέπει να ξαναγίνει περιεχόμενο ύπαρξης και προοπτικής και των σημερινών 20αρηδων!

-Αν ήμουν τριάντα χρόνων και ειδικευόμενος σε νοσοκομείο θα ξαναέστηνα τους συλλόγους ειδικευόμενων και μέσω αυτών θα άλλαζα τους συσχετισμούς σε ΕΙΝΑΠ και ΟΕΝΓΕ γιατί δεν θα ήθελα να φύγω στην Εσπερία αλλά να μείνω εδώ στην πιο όμορφη πατρίδα του κόσμου, επιβάλλοντας μισθούς διπλάσιους από αυτούς που σήμερα δίνονται, δουλειά στο δημόσιο σύστημα Υγείας, αξιοκρατία και ΖΩΗ με αξιοπρέπεια!

Γιατί η Ελλάδα μας χωράει όλους, αν ρίξουμε αυτούς που ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ!

-Αν ήμουν σαράντα χρόνων θα δούλευα σκληρά προσπαθώντας να κατακτήσω όση γνώση στο αντικείμενο μου μπορώ και παράλληλα θα ασχολούμουν με το Σωματείο μου, τον επιστημονικό και επαγγελματικό μου σύλλογο, την κοινότητα και το Δήμο μου για να γίνει η καθημερινή ζωή των ανθρώπων καλύτερη σε τοπικό επίπεδο και οι όροι εργασίας μου να ακολουθήσουν την εξέλιξη της επιστήμης προς όφελος της πλειοψηφίας».

Σπεύδω να πω ότι εγώ αυτό το κείμενο δεν έχω πρόβλημα να το προσυπογράψω.
Να πω και κάτι παραπάνω: καλά έκανε και στις αντίστοιχες ηλικίες αγωνιζόταν ο Πολάκης.
Όμως, ο Πολάκης δεν περιλαμβάνει στο κείμενό του και μερικές ακόμη ηλικίες.

Πιο κοντά στις ηλικίες που στράφηκε στην «κεντρική πολιτική» σκηνή.
Γιατί στα 50 του ο Παύλος Πολάκης δεν ακολούθησε τις συμβουλές και προτροπές που ο ίδιος δίνει τώρα και το μεγαλόστομο «ΟΧΙ» που προέτρεπε τους ανθρώπους να πουν στο Δημοψήφισμα, ο ίδιος το ξέχασε και το έκανε ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στο τρίτο Μνημόνιο, το οποίο υλοποίησε και ο ίδιος τα επόμενα χρόνια ως μέλος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί μετά τα 50 του, αυτός ο φλογερός αριστερός που λέει ότι «ζωή είναι το Κόκκινο της Ανατολής και το γαλανό της θάλασσας» δεν είχε πρόβλημα να συνεργάζεται με το γκρίζο και το μαύρο της ακροδεξιάς που εκπροσωπούσαν οι ΑΝΕΛ.

Γιατί στα 56 του σήμερα δεν έχει κανένα πρόβλημα να συντονίζεται με εκείνα τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν καμία σχέση, ούτε με τα ιδανικά της Αριστεράς ούτε με το ήθος της, και να φωτογραφίζεται μαζί τους με διάφορες εορταστικές αφορμές.

Τα στερνά κρίνουν τα πρώτα, Παύλο Πολάκη, και οι πράξεις λένε περισσότερα από τα λόγια…

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024