Γκουαρντιόλα: Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά
Εξαιρετική χαρακτήρισε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε για τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα
Στην «εξαιρετική», όπως τη χαρακτήρισε, χρονιά της ομάδας του στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, παρά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι με 1-0, στον τελικό του Champions League.
«Παίξαμε 61 από τους 62 πιθανούς αγώνες (απ΄ όλους τους… διαθέσιμους αγώνες της χρονιάς, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έπαιξε μόνο στον τελικό του FA Cup, καθώς αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την… Τσέλσι), σε ένα δύσκολο πλαίσιο με την πανδημία.
Εάν αναλύσουμε τον αγώνα, είμαστε λυπημένοι, φυσικά, πρέπει να μάθουμε από αυτό. Αλλά η σεζόν παραμένει εξαιρετική. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στον τελικό και να είμαστε πιο δυνατοί» είπε με νόημα ο καταλανός προπονητής των Πολιτών και πρόσθεσε:
«Ο Ριάντ (Μαχρέζ) είχε μια ευκαιρία στο τέλος. Γνωρίζαμε ότι με την Τσέλσι αντίπαλο θα ήταν δύσκολο να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Ήταν ένας σφικτός αγώνας. Για έναν πρώτο τελικό, παίξαμε πολύ καλά, δείξαμε θάρρος και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και θέλω να τους συγχαρώ. Δεν ξέρω εάν λυπάμαι, για τις αποφάσεις που πήρα. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, καθώς ήταν η πρώτη μας φορά στον τελικό. Η Τσέλσι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε».
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]



