
ΜέΡΑ25: Όχι σε ΣΔΙΤ και απολύσεις στην ΕΥΔΑΠ
Μήνυμα προς την κυβέρνηση και την διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να μην προσδοκούν ότι θα γίνει ανεκτή η ιδιωτικοποίηση μέσω ΣΔΙΤ στο νερό και τα δίκτυά του έστειλε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης
Μήνυμα προς την κυβέρνηση και την διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να μην προσδοκούν ότι θα γίνει ανεκτή η ιδιωτικοποίηση έστειλε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.
Δεν θα το ανεχτούμε
«Να μην περιμένουν ότι θα το ανεχτούμε κάτι τέτοιο. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όσο και να θέλουν οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και τα διάφορα συμφέροντα, δεν θα τους αφήσουμε να γίνει ΣΔΙΤ» τονίζει ο κ. Κριθαρίδης.
Όπως επισημαίνει «η κυβέρνηση φαίνεται πως ήδη δρομολογεί ΣΔΙΤ στο νερό και τα δίκτυα του -συγκεκριμένα στην ΕΥΔΑΠ-, με παράλληλες απολύσεις προσωπικού βέβαια, ενώ την αρχή αυτή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει με 200 εργαζόμενους στην Υδροληψία και γενικότερα στο Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα».
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 προσθέτει επίσης ότι έχει ευθύνες και ο ΣΥΡΙΖΑ «που φρόντισε να βάλει με το 3ο του μνημόνιο την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο του ξεπουλήματος, σε συνέχεια βέβαια και των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων που τα “καλοέβλεπαν” για το ΤΑΙΠΕΔ με εντολή της τρόικας πάντα!».
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
