Ρωσία: Πόσιμο εμβόλιο με γεύση φράουλας σχεδιάζουν ερευνητές
Ένα νέο είδος εμβολίου για τον κοροναϊό που θα είναι πόσιμο και θα έχει γεύση φράουλας σχεδιάζουν Ρώσοι επιστήμονες. Το εν λόγω εμβόλιο, μάλιστα, θα συνδυάζεται με γαλακτοκομικό προϊόν.
Νέο είδος εμβολίου για τον κοροναϊό που θα είναι πόσιμο και θα έχει γεύση φράουλας σχεδιάζουν Ρώσοι επιστήμονες. Το εν λόγω εμβόλιο, μάλιστα, θα συνδυάζεται με γαλακτοκομικό προϊόν.
Αναλυτικότερα, το Ινστιτούτο Πειραματικής Ιατρικής στην Αγία Πετρούπολη σχεδιάζει τη δημιουργία ενός πόσιμου εμβολίου, το οποίο γίνεται μέσω της προσθήκης συγκεκριμένου DNA σε βακτήρια που υπάρχουν σε γαλακτοκομικά προϊόντα.
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Ινστιτούτο, το συγκεκριμένο προϊόν αναμένεται σε συγκεκριμένες δόσεις για λήψη 21 ημέρων και βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο πειραματικό στάδιο.
Οι ειδικοί σημειώνουν ότι αν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, θα είναι εύκολο να διατεθεί σε όλη τη Γη, καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασκευαστεί από τις εταιρίες που παράγουν γαλακτοκομικά προϊόντα.
- Αυστρία: Μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Νέα Αριστερά: Η ΝΔ δεν «χορταίνει» σκάνδαλα
- «Make Iran great again» – Επιχείρηση στρατολόγησης Ιρανών αντικαθεστωτικών από τη Μοσάντ εν μέσω πολέμου
- Κέρκυρα: Βγαίνει από τη Μεθ ο 14χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι: «Αν δεν φόραγε κράνος δε θα ζούσε», λέει ο πατέρας του
- Στο σπίτι των Τρικαλινών Δημιουργών η γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας
- «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα» – Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα