Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλοι οι λόγοι για να μην κάνετε το Astra Zeneca... αν έχετε σκοπό να μας κλάψουν οι μανούλες μας

Όλοι οι λόγοι για να μην κάνετε το Astra Zeneca… αν έχετε σκοπό να μας κλάψουν οι μανούλες μας

Το AstraZeneca από τη πρώτη κι όλας δόση σου παρέχει 65% κάλυψη από τον ιό. Τώρα και να κολλήσω, δε θα κινδυνέψω όπως θα ήταν πριν το εμβόλιο. Κι εξάλλου, ποιον κόπο; Κόπος είναι η διασωλήνωση.

Κακόφημο, λοιπόν, το AstraZeneca. Επειδή το λένε οι γιατροί; Όχι, βέβαια. Επειδή το λέει το ίντερνετ. Εγώ, πάντως το έκανα και όχι με την πλατφόρμα των 30-39. Κλήθηκα να το κάνω με τις ομάδες υψηλού κινδύνου. Σκλήρυνση κατά πλάκα, γαρ..

Πόσοι μου είπαν να αλλάξω με Pfizer, πόσοι αναφώνησαν «ρε γαμώτο!». Όλοι εκτός από το μοναδικό άνθρωπο που έχει σημασία η γνώμη του, τη γιατρό μου Σοφία Μαρκούλα. Έτσι πήγα και εμβολιάστηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το AstraZeneka είναι ίδιας ιατρικής λογικής με τα παιδικά εμβόλια, έχει ανεγεργό τμήμα του ιού, αντί για mRNA και, φυσικά, όπως κάνει και το εμβόλιο της ιλαράς, ανεβάζει λίγο πυρετό, έχει σύγκρυο, σου «παίρνει» τη δύναμη. Δεν είναι κάτι που συνέβη μόνο σε εμένα, είναι κάτι γιατί οποίο με προειδοποίησαν στο άψογο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Οι χρόνια πάσχοντες

Χωρίς να έχουμε επαρκές δείγμα, ώστε να εξάγουμε σοβαρό συμπέρασμα, οι χρόνια πάσχοντες έχει παρατηρηθεί προς το παρόν ότι περνούν πιο επώδυνα τον εμβολιασμό. Υπό ποια έννοια: Τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος είναι αυτά που πονούν περισσότερο. Σε ανθρώπους με χρόνιες βλάβες και χρόνιους πόνους, ναι, το εμβόλιο ήταν πιο επιθετικό. Ο δε πυρετός, προσωπικά με γονάτισε -δυο ημέρες μετά ακόμα με δυσκολεύει.

Αν αξίζει τον κόπο; Λοιπόν, το AstraZeneca από τη πρώτη κι όλας δόση σου παρέχει 65% κάλυψη από τον ιό. Τώρα και να κολλήσω, δε θα κινδυνέψω όπως θα ήταν πριν το εμβόλιο. Κι εξάλλου, ποιον κόπο; Κόπος είναι η διασωλήνωση.

Εδώ θα πάρω το θάρρος να πω το εξής: Καταλαβαίνω απόλυτα έναν υγιή άνθρωπο που φοβάται τον πόνο, τον πυρετό. Αλλά για κάθε σας αμφιβολία, να ξέρετε πως υπάρχουμε κι εμείς που ζούμε με πόνο και πυρετό όλη μας τη ζωή. Το εμβόλιο είναι το δώρο της επιστήμης προς την ανθρωπότητα για να μπορούμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά. Ο μοναδικός λόγος να μην το κάνει κάποιος,είναι επειδή δεν το επιτρέπει ο γιατρός του. Οι γιατροί απαγορεύουν πολλά φάρμακα κατά καιρούς, αν έχει οποιαδήποτε σημασία αυτή η πληροφορία.

Οι γιατροί του… διαδικτύου

«Ψέκες»: Νέος όρος που αναφέρεται σε «ψεκασμένους» αρνητές του κορωνοϊού και γιατρούς του διαδικτύου, ανθρώπους που φανερώνουν εντελώς αντιεπιστημονικές έρευνες με σκοπό να πείσουν ότι τα εμβόλια σκοτώνουν.

Αρχικά, εχθρός ήταν όλα τα εμβόλια: Από τα… τσιπάκια του Μπιλ Γκέιτς, περιοριστήκαμε στους φανατικούς αντι- AstraZeneca χούλιγκανς: Θα πεθάνουμε από θρόμβο, ας πούμε.

Κι έτσι, με δέκα χιλιάδες νεκρούς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ανοησία και το θράσος των συνανθρώπων’ Δεν εμβολιάζονται γιατί: α) παραμένουν αρνητές του κορωνοϊού (!), β) ξέρουν καλύτερα από τους γιατρούς ότι το AstraZeneca είναι επικίνδυνο ή -το αγαπημένο μου- γ) αρνούνται να κάνουν κάτι που τους επιβάλει το κράτος.

Η τελευταία κατηγορία είναι η χειρότερη κατηγορία «ψέκα» και η πιο επικίνδυνη.

Ωστόσο, απαντήσεις υπάρχουν. Αν δεν εμβολιαστείτε, θα είστε επικίνδυνοι για εμάς. Όχι μόνο για τις ευπαθείς ομάδες, αλλά για όλο τον πληθυσμό.

Οι δύο ημέρες του εμβολιασμού ήταν εμπύρετες, με τρομακτικούς πόνους και αυτήν την στιγμή που σας γράφω συμπληρώνω αισίως 48 άυπνες ώρες. Αν αξίζει; Αξίζει χίλιες φορές.

Μια ιστορία τρόμου

Πριν δύο ημέρες εμφανίστηκε στα επείγοντα γυναίκα ένα στάδιο πριν την πνευμονική εμβολή,σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνοδεία του συζύγου. Φυσικά, ήταν θετική στον ιό και καθώς η ίδια δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, ανέλαβε ο σύζυγος: Αρνητής ο ίδιος, θεώρησε ότι κορoνaϊός δεν υπάρχει και αρνήθηκε να επιτρέψει νοσηλεία.

Η γιατρός παρενέβη και ενημέρωσε ότι θα ενημερώσει εισαγγελέα. Μόνο τότε δέχτηκαν να νοσηλευτούν και οι δύο, γιατί ο σύζυγος προσποιήθηκε τον ασθενή, ώστε… να επιβλέπει τι κάνουν στην εγκυμονούσα.

Θα είχαμε μία νεκρή γυναίκα, ένα χαμένο έμβρυο εφτά μηνών και, ίσως, έναν ακόμα νεκρό, το σύζυγο.

Όχι, δε σκοτώνουν τα εμβόλια σκοτώνουν ο ιός και η βλακεία.

Ο μοναδικός λόγος για να μην κάνετε το «διαβόητο» (sic) AstraZeneca, είναι αν έχετε υπόψη σας ένα σχέδιο να αφανίσετε την ανθρωπότητα. Δεν υπάρχει απολύτως καμία άλλη δικαιολογία.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024