Σιωπηλός Δρόμος Spoiler: H συνάντηση της Θάλειας με τον απαγωγέα των μαθητών
Εντάσεις, αγωνία και αναπάντητα ερωτήματα στο 4ο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA
Εντάσεις, αγωνία και αναπάντητα ερωτήματα στο 4ο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA.
Ο Σπύρος αποφασίζει να απευθυνθεί σε ιδιωτικό γραφείο ερευνών, λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης του προς την αστυνομία.
Παράλληλα, η παρουσία του πρώην συζύγου της Αθηνάς και βιολογικού πατέρα της Αριστέας, θα φέρει μεγαλύτερη ένταση στο ζευγάρι, με τον Βασίλη να αδυνατεί να διαχειριστεί την ήδη βεβαρημένη σχέση τους.
Η Θάλεια έρχεται σε επαφή με τον Μιχάλη, αγνοώντας πως έχει μπροστά της έναν από τους απαγωγείς.
Η σύλληψη του απολυμένου οδηγού θα φέρει νέα στοιχεία στην επιφάνεια και θα αναδείξει μια παλιά υπόθεση μπούλινγκ που συγκαλύφθηκε από το σχολείο, ενώ ένα τραγικό λάθος της Μαντώς θα θέσει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τρέιλερ του 40υ επεισοδίου της καθηλωτικής σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος»:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας