Τσίπρας-Αναστασιάδης : Μόνη λύση η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τον οποίο συνομίλησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προοπτικές της επικείμενης άτυπης πενταμερούς διάσκεψης υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τον οποίο συνομίλησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προοπτικές της επικείμενης άτυπης πενταμερούς διάσκεψης υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
Κατά τη συνάντηση, τονίστηκε η σημασία που έχει η επιμονή στο διάλογο για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ, προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού – Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.
Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίσθηκε ότι μόνη βάση για λύση αποτελεί η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, με μία κυριαρχία, μία ιθαγένεια και μία διεθνή εκπροσώπηση, με κατάργηση των εγγυήσεων και αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων.
- Οικονομική-Κοινωνική Επιτροπή της ΕΕ: «Μόνο περισσότερος κοινός δανεισμός θα σώσει την Ευρώπη
- «Εχθρός εκ των έσω» στις ΗΠΑ – ICE και Συνοριοφυλακή, η «πραιτωριανή φρουρά» του τραμπικού αυταρχισμού
- Στο μικροσκόπιο 1.236 φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις
- Ο Χαϊλάντερ επέστρεψε – Ο Χένρι Καβίλ «διέρρευσε» τις πρώτες φωτογραφίες του ως αθάνατος σκωτσέζος πολεμιστής
- Ποιες είναι οι 9 λοιμώξεις που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο;
- Μέτρα τριών φάσεων για το κυκλοφοριακό




