Survivor : Το «καρφί» της Ελευθερίας Ελευθερίου
Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor κι έχει ήδη επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, κουβαλώντας μία βαλίτσα αναμνήσεις
Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor κι έχει ήδη επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, κουβαλώντας μία βαλίτσα αναμνήσεις.
Η τραγουδίστρια με την επιστροφή της ξεκίνησε τις αναρτήσεις στο Instagram αναφερόμενη στην εμπειρία της στο Survivor και στην αποψινή ανάρτηση είπε: «Έτρεξα. Ξεπέρασα κάθε ‘εμπόδιο’. Στόχευσα. Πετύχαινα… ή μπορεί και όχι. Σημασία έχει η εμπειρία. Στόχος μου ήταν να παραμείνω αλώβητη και έφυγα με τη συνείδηση μου καθαρή. Στο τέλος αυτό μένει. Όλα για το ‘run’ παιδιά, η διαδρομή είναι αυτή που πραγματικά αξίζει!»
Ενδιαφέρον θα έχει κι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου κι όσα θα αναφέρει για τις ισορροπίες και τις σχέσεις στο Survivor.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle)
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου

