Το «Survivor» αλλάζει ώρα προβολής.

Με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των καναλιών. Η σειρά «8 Λέξεις» δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα και το «Survivor» θα προβάλλεται στις 21:00 μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» το ριάλιτι επιβίωσης δεν θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα.

Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί με Μπάρτζη και Καφετζή

Άστραψε και βρόντηξε ο Ατζούν.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως Έλληνες μέλη της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης μετατέθηκαν στα Survivor Ρουμανίας και Τουρκίας, γιατί φέρεται να έδιναν πληροφορίες αλλά και φαγητό στον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

 «Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό»

«Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό. Γι’ αυτό “κατηγορήθηκαν” κάποια μέλη της παραγωγής και είχαμε δυσμενείς μεταθέσεις. Έλληνες, μέλη της παραγωγής, έφυγαν για το τουρκικό και το ρουμανικό Survivor και αντίστοιχα οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν από Τούρκους και Ρουμάνους. Έδιναν πληροφορίες στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή για όσα γίνονται στην Ελλάδα, ενώ τους έδιναν και φαγητό. Ο Acun Ilicali είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το κομμάτι των διαρροών. Θεωρεί πως είναι σε ένα κομβικό σημείο το παιχνίδι και με αυτές τις διαρροές αλλάζει η στάση των παικτών από εδώ και πέρα. Εάν συνεχιστούν οι διαρροές θα γίνουν απολύσεις στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες» είπε ο Αλέξης Μίχας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο