
Η Εριέττα από το «The Bachelor» έβαλε… φωτιά στην Καστοριά
Αυτή τη φορά η ξανθιά καλλονή θέλησε να μας δείξει τη λαμπάδα που αγόρασε εν όψει των γιορτών του Πάσχα και έβαλε… φωτιά στα social media, αλλά και στην Καστοριά
Η Εριέττα από το The Bachelor μας έχει συνηθίσει στις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις αφού καθηλώνει με τις πόζες της, όπως και η συμπαίκτριά της Ραφαέλα από το ίδιο παιχνίδι.
Αυτή τη φορά η ξανθιά καλλονή θέλησε να μας δείξει τη λαμπάδα που αγόρασε εν όψει των γιορτών του Πάσχα και έβαλε… φωτιά στα social media, αλλά και στην Καστοριά.
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης φόρεσε ένα φορεματάκι, που δεν έκρυβε και πολλά είναι η αλήθεια, και πόζαρε με τη λαμπάδα που αγόρασε.
Δείτε τη φωτογραφία που έκανε τους ακόλουθούς της στα social media να… αναστενάξουν:
Ποια είναι η Εριέττα
Η Εριέττα ήταν μία από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που συμμετείχαν στο The Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Είναι 22 χρονών και κατάγεται από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είχε πει: «Είμαι η Εριέττα, είμαι 21 χρονών (σ.σ. το 2020) και είμαι από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Θα τον χαρακτήριζα ως αγώνα επιβίωσης, άλλα όχι, είναι ένας πόλεμος… Γιατί στον αγώνα υπάρχει περίπτωση να βγει ισοπαλία, ενώ στον πόλεμο κερδίζει πάντα μόνο ένας. Η κάθε μία αποτελεί έναν στρατό, έτσι νικάει μόνο μία και αυτή θα είμαι εγώ».
Έχει ένα τατουάζ στα γαλλικά που σημαίνει «Ο φύλακας Άγγελος σου δίνει τα φτερά της ζωής». Το τατουάζ το έκανε όταν έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή της και το έκανε για να τον θυμάται. Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού.
Η Εριέττα μπορεί να μην κέρδισε τελικά την καρδιά του «Παναγιώτη της», όπως έλεγε, αλλά έφτασε πολύ κοντά αποχωρώντας λίγα επεισόδια πριν τελειώσει το πολυσυζητημένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Η ξανθιά καλλονή είναι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διατηρεί έναν αρκετά πετυχημένο λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζει φωτογραφίες της τόσο από δουλειές που έχει όσο και από την καθημερινότητά της.
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –


